Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV Een grote variatie aan behang

Van subtiel tot uitbundig

Met behang kunt u een ware metamorfose aan een ruimte geven. Zoveel mensen, zoveel stijlen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Dat maakt de keuze echter ook zeer moeilijk.

Daarom denken de adviseurs van Jeurissen Wonen met u mee. We hebben kijk op mode, trends en interieur. Vertel ons uw voorkeuren voor kleur en stijl en wij komen met passende suggesties. Zo hoeft u niet zelf al die boeken door te worstelen. Natuurlijk kunt u de boeken mee naar huis nemen om er nog even rustig door heen te bladeren en te kijken of het past bij uw inrichting.

Grote variatie in stijlen en kleuren

Bij Jeurissen Wonen vindt u behang van alle grote, bekende merken zoals Eijfinger, AS Creations en BN Wallcoverings. Maar we hebben ook een collectie van exclusievere merken zoals Casamance & Casadeco. Zo hebben we voor elke smaak, elke kamer en elke portemonnee iets te bieden.

Fotobehang

Bent u op zoek naar iets unieks en opvallends? Bekijk dan onze collectie fotobehang. Zo groot dat het de hele muur bedekt; een echte eyecatcher in uw interieur. Wilt u een eigen foto of afbeelding als fotobehang? Plaats de bestelling dan rechtstreeks bij onze partner mr Perswall. U kunt de bedrukte rollen vliesbehang, inclusief behanginstructies ophalen in onze winkel. Wij adviseren u dan hoe het behang aan te brengen om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken.

Behangservice

Het aanbrengen van een patroonbehang of een fotobehang is secuur werk. Een kleine verspringing valt al snel erg op. Wilt u er voor zorgen dat het behang perfect op uw muur aangebracht wordt, kies dan voor de behangservice van Jeurissen Schilderwerken.

De grote merken van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Parade
Desso
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Holland Haag
Vadain