Merk logo

A House of Happiness gordijnen kun je kopen bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard

A House of Happiness dat vroeger ook wel bekent stond als "Vriesco" is hét merk voor de mooiste gordijnstoffen. De vijf collecties variëren van klassieke kamerhoge gordijnen en speelse prints tot combinaties van verschillende materialen, kleuren en prints.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

De collectie van A House of Happiness in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard

A House of Happiness is een gordijnenfabriek met een grote passie voor stoffen en designs. Van ontwerpen, fabriceren tot aan confectioneren; ze maken al meer dan 65 jaar op maat gemaakte gordijnen. De collectie wordt exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw.

"A house of Happiness, gordijnen waar je blij van wordt."


Maak een afspraak

Trevor & York gordijnen bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Klassiek en elegant, dat is de Trevor & York gordijncollectie van A House of Happiness. Denk Engels, gordijnen aan roedes, soepele en kamerhoge stoffen met bloemachtige motieven. Chique met een hoofdletter C!

A House of Happiness Artende gordijncollectie

Een trendgevoelige collectie voor mensen die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Van subtiele kleurverlopen tot forse contrasten met pasteltinten en opvallende kleurdetails. Deze collectie is de ideale manier om een neutrale basis de finishing touch te geven.

Secc gordijnen van A House of Happiness bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

De Secc gordijncollectie is typerend vanwege de afwisseling van materialen en kleuren in één gordijn. Het lijnenspel geeft een bijzonder effect in kinderkamers, terwijl de rustige varianten juist perfect zijn voor een warme look in de woonkamer. Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV vindt u de volledige Secc collectie.

Sfeervolle Homers gordijnen

De tijd van één gordijn bij een raam is voorbij als je bij de Homers-collectie van A House of Happiness aankomt. De lijn is perfect als je graag verschillende gordijnen bij één raam met elkaar combineert. Denk aan een sierlijk kamerhoog gordijn met een verduisterend vouwgordijn in de slaapkamer. Mooi én praktisch. Of combineer een speelse print met een zacht, effen gordijn.

"Specialisten van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV zitten boordevol inspiratie om van jouw gordijnen échte eyecatchers te maken."


Neem contact op met Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Gordijnen met 'groene inslag' in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard

Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel bij A House of Happiness. In onze gordijnen verwerken we daarom gerecycled polyester en snijafval uit de T-shirtcollectie.

Daarbij komt de helft van onze energie van zonnepanelen. We hebben er 700. Op die manieren wil House of Happiness het milieu niet onnodig belasten.

Je bent welkom bij ons in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard om de gordijnen van House of Happiness te bekijken.


Maak een afspraak

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in Huissen, voor A House of Happiness:

- Trevor & York
- Artende
- Secc
- Homers