Artelux

De kracht van elegante, rijke en sfeervolle Artelux gordijnstoffen

Advies over Artelux

Gordijnen van Artelux kopen in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arnhem

Artelux presenteert bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en gebruik van natuurlijke materialen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Gordijnontwerp door Artelux bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning.

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.

Hoogwaardige materialen van Artelux in Huissen

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arnhem

De specialisten van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Huissen.

Artelux bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arnhem

Gordijnstoffen
Vouwgordijnen

interieuradvies

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV, jouw Artelux specialist in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arnhem.

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV is dé Artelux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Artelux gordijnstoffen, vouwgordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Huissen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij maken de gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook