Merk logo

Gordijnen van De Ploeg kun je kopen bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard

De Ploeg ontwikkelt unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. De Ploeg is een internationaal topmerk dat bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV.Bezoek ons in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV!

De Ploeg gordijnstoffen bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis?


Maak een afspraak

De Ploeg meubel- en gordijnstoffen bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer niet te evenaren! Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV geeft graag interieuradvies bij jouw woning. Wanneer ontmoeten we je in Huissen?


Inspiratie meubel- en gordijnstoffen

De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.


Neem contact op met Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard voor De Ploeg:

- Meubelstoffen

- Gordijnstoffen