Parade

Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in de woonkamer

Advies over Parade

Parade tapijt kopen in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem

Parade tapijt is er voor ieder doel en elk interieur. Kom naar Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in Huissen voor een kamerbreed tapijt, een warm vloerkleed op maat of tapijt op de trap. Comfortabel aan de voeten en prettig voor de akoestiek in huis. Bij Parade mag je ook nog eens rekenen op veilig recyclebare producten!

Stijlvol Parade tapijt van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Met Parade tapijt kun je in elk interieur uit de voeten. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer. Of je nu zoekt naar een extra zacht tapijt of een eenvoudig te onderhouden vloer, we adviseren je graag in onze winkel in Huissen!

Parade vloerkleed op maat in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem

Een Parade vloerkleed op maat helpt je een grote kamer af te kaderen. De specialisten van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV adviseren je graag over de juiste maten en sfeervolle designs. Durf jij verschillende kleuren in een tapijt te combineren? Of ga je liever voor één tapijt met een stijlvol afgewerkte rand?

Tapijt van vloer tot trap vind je bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in Huissen

Jouw vloer is de basis van je woning en die moet natuurlijk goed zijn. Kies uit de meest uiteenlopende tapijten voor iedere kamer en trap of stel een vloerkleed op maat samen. Comfortabel en ideaal als je de akoestiek in je woning wilt verbeteren. Wij helpen je graag de beste optie te vinden uit de oneindige mogelijkheden. Je bent welkom bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in Huissen.

persoonlijk interieuradvies

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV, jouw Parade specialist in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem.

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV is dé Parade specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Parade tapijt, vloerkleden, tapijt voor trappen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Huissen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Parade bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem

Kamerbreed tapijt
Vloerkleden op maat
Tapijt voor trappen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook