Koop de beste verf bij De Huismeesters

Verf kopen in de regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem

Op zoek naar een minerale verf die mat en poederachtig is? Wij zijn dealer van prachtige kleuren krijtverf. Hiermee zet een je karakteristieke kleur op je muur. Dankzij de zeer matte uitstraling past deze verf goed in trendy interieurs. De verf wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Kom gerust eens kijken bij De Huismeesters in de regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem.

Onze uitgebreide verfcollectie

Als woonwinkel dat ontstaan is uit een schildersbedrijf weten de adviseurs van De Huismeesters alles over verf. Maar we hebben ook kijk op kleur, sfeer, trends en andere belangrijke aspecten van verf. Dat ervaart u vanzelf als u onze winkel bezoekt en u laat inspireren en adviseren.

Verf voor binnen en buiten

Verf is er in vele soorten. De Huismeesters gaat voor kwaliteit. Daarom vindt u in onze winkel enkel merken waarvan we weten dat ze u niet teleur zullen stellen zoals Sikkens, Trimetal en onze Private Label verf. We hebben een groot scala aan standaard kleuren in muur- en lakverf voor binnen en buiten. Wilt u toch een iets andere kleur? Dan mengen we die terplekke voor u.

Speciale verfsoorten

De Huismeesters volgt de trends op de voet en vult het assortiment regelmatig aan met nieuwe verfsoorten. Wilt u een extra mat of een heel poederig effect op uw muren of houtwerk dan is krijtverf of kalkverf een zeer fraaie oplossing. Uniek is ook onze collectie Afrikaanse effectverf van het merk Tribe. We vertellen u er graag alles over.

Accessoires

Wist u dat uw schilderproject ook valt of staat met het gebruik van de juiste kwasten en andere benodigdheden? Voor al deze producten kunt u vanzelfsprekend ook terecht in onze winkel. We adviseren u graag zodat u echt met plezier aan de slag kunt gaan.

Kleuradvies

Wilt u een nieuwe look creëren, maar weet u nog niet zeker met welke kleuren? Laat u dan gratis adviseren door onze specialisten. Laat ons foto’s zien van uw woning en zoek plaatjes van interieurs die u aanspreken. Zo denken we met u mee om samen tot een mooi kleurenpalet te komen. Eventueel komen we zelfs een keer bij u thuis om de situatie te bespreken.

Schilderwerken

Ziet u op tegen het schilderwerk? De schilders van De Huismeesters nemen die taak graag op zich. Snel, secuur en vakkundig. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook