Over Dé Huismeesters

Dé Huismeesters in de regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

Binnen bij Jeurissen Wonen uit Huissen is een onderdeel van Jeurissen Schilderwerken dat ruim dertig jaar geleden is gestart. Het bestaat als apart onderdeel naast de schilderwerken; glasservice; spuittechnieken en projectinrichting.

De speciaalzaak van Huissen

Kenmerkende eigenschappen van Jeurissen Wonen zijn een groot aanbod; personeel met kennis van zaken en een klantgerichte instelling. Binnen bij Jeurissen Wonen is een speciaalzaak voor de vakman en de doe-het-zelver die professionele producten zoeken op het gebied van verf; behang; glas; raamdecoratie of vloerbedekking.

Neem contact op met Dé Huismeesters

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!