Raamdecoratie kopen? Kom naar Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV!

De beste raamdecoratie kopen in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV is in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld jaloezieën? We geven je graag advies op het gebied van raamdecoratie.

De voordelen van Silhouette® Shades van Luxaflex®

Silhouette® Shades hebben vele voordelen, zo zijn ze uitgerust met een revolutionaire bediening en geschikt voor Luxaflex® Powerview™ Motorisation. Daarnaast is er sterk gelet op veiligheid en kindvriendelijke oplossingen zoals: UltraLift™, elektrische bediening en stangbediening. Verder zijn Silhouette® Shades perfect voor alle kamers in huis. Zelfs voor vochtige ruimten is het een zeer praktische oplossing.

 

Stijlvolle Duette® Shades van Luxaflex® in Huissen

Het meest effectieve type raambekleding dat er is! De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor een goede akoestiek en extra isolatie.

Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen. Kom naar onze showroom en maak kennis met onze collecties.

Twist® Rolgordijnen van Luxaflex® bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Nauwkeurig lichtinval en privacy regelen? Dat kan dankzij de al dan niet transparante banen in de Twist® Rolgordijnen van Luxaflex®. Altijd volgens de laatste trends. Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV vind je deze Twist® Rolgordijnen terug in de collectie. We vertellen je er graag meer over.

Plissé shades van Luxaflex® bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in Huissen

Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV bezit een breed assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collecties en trends zien.

Plisségordijnen in Huissen; stijlvol in de plooi

Plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem hebben we plisségordijnen in vele kleuren, dessins en transparanties.

We vertellen je er graag meer over.

Warm en stil met dupligordijnen

Dupligordijnen zijn verwant aan plisségordijnen, maar door de dubbele laag profiteer je van de geluiddemping en het isolerende effect. Dit maakt dupligordijnen tot een stijlvolle oplossing. Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem vertellen we je graag alles wat we weten over dupligordijnen.

De toegevoegde waarde van vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in jouw interieur.

Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Tevens is er keus uit diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Vele mogelijkheden van paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen. Panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kan je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn. Profiteer van de mogelijkheid om uw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen.

 

"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"

Duo rolgordijnen in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen.

Heb je ooit een set van rolluiken gekocht en wenste je dat je de hoeveelheid licht die naar binnen komt helemaal zelf kan bepalen. Met duo rolgordijnen van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV kan dat!

Grote collectie aluminium jaloezieën bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.

Lamellen: functioneel en sfeervol

Lamellen zijn functioneel en sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.

Vlinderjaloezieën in Huissen

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of dicht. Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen.

Shutters van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in Huissen

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden die je in de shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze shutters geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Laat je verbazen, bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV, over de diversiteit op het gebied van shutters.

Klassieke en moderne gordijnen bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Gordijnen zijn naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht jouw interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kan je deze lichtinval eenvoudig bijsturen.

Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV vind je altijd het gordijn dat past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen.

Inbetween gordijnen: lekker luchtig

Het hangt tussen gordijnen en vitrage in: inbetween gordijnen. Ze zijn er in vele kleuren, dessins en transparanties. We helpen je graag op weg naar de juiste keuze aan de hand van relevante vragen.

Benieuwd geworden naar de inbetweens van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arhnem?

Rolgordijnen in Huissen; voor elke ruimte

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Benieuwd geworden en meer willen weten over de rolgordijnen van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV uit Huissen?

Vele mogelijkheden met houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV laat je graag alle mogelijkheden zien.

"laat je inspireren en ontdek de collectie!"

Horren in Huissen: wél frisse lucht, geen insecten

Voor de nodige frisse lucht in huis is het heerlijk om de ramen en deuren open te gooien. Uiteraard wil je wel voorkomen dat je hiermee ook insecten naar binnenhaalt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Door horren kun je het huis optimaal ventileren en de ongewenste insecten buitenhouden. 

Moeiteloos mooi: elektrische bediening van raamdecoratie

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan! De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, tegenwoordig kan dat ook met je telefoon of tablet.

De grote merken van Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV

Bij Jeurissen Wonen & Jeurissen Schilderwerken BV verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook