Schilderwerk? Kom naar De Huismeesters!

Schilderwerk in de regio Huissen, Bemmel, Gendt en Arnhem

Met hoogwaardig schilderwerk verleng je de levensduur van houten deuren en kozijnen. Bovendien geeft het je pand een verzorgd uiterlijk. Met Jeurissen Schilderwerken ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Dat merk je aan de gebruikte materialen, de afwerking, onze service en het vakmanschap van onze schilders.

Glasservice in Bemmel

Glaszetten is een vak apart. Zeker als het om metersgrote ramen op moeilijk bereikbare plaatsen gaat. Jeurissen Schilderwerken draait zijn hand daar niet voor om. Met vakbekwame mensen en speciaal materieel is geen project ons te gek. Maar ook het simpel vervangen van een vensterruitje of het plaatsen van isolatieglas is aan ons toevertrouwd.

 

Wandafwerking bij De Huismeesters in Bemmel

Muren vormen een belangrijk onderdeel van het interieur. De kleur, structuur of patroon van de muur is heel bepalend voor de sfeer en uitstraling van de ruimte. Jeurissen Schilderwerken levert diverse soorten wandafwerking.

De werkwijze van De Huismeesters

Het team van Jeurissen Schilderwerken bestaat uit eigen medewerkers. Het grote voordeel hiervan is dat wij zelf de planning in de hand hebben. Zodra een schilder aan een project begint, maakt hij het ook in één keer af. Zonder tussendoor werkzaamheden voor andere opdrachtgevers uit te voeren. Dat scheelt aanzienlijk in de doorlooptijd en het beperkt de overlast tot een minimum. 

De grote merken van De Huismeesters

Bij De Huismeesters verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook