Glasservice? De Huismeesters is dé specialist

Glasservice in Bemmel

Glaszetten is een vak apart. Zeker als het om metersgrote ramen op moeilijk bereikbare plaatsen gaat. De Huismeesters draait zijn hand daar niet voor om. Met vakbekwame mensen en speciaal materieel is geen project ons te gek. Maar ook het simpel vervangen van een vensterruitje of het plaatsen van isolatieglas is aan ons toevertrouwd.

Glasreparatie

Is er een ruit kapot door bijvoorbeeld storm- of inbraakschade, dan wil je natuurlijk dat dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt. In de meeste gevallen kunnen wij je ruit zeer snel repareren of vervangen. Vergt het om welke reden dan ook iets meer tijd, dan zorgen we altijd in ieder geval voor een goede noodoplossing.

Speciale glassoorten in regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem

Isolatieglas

Met isolatieglas, zoals HR+ of HR++ glas kan je flink op je energiekosten besparen. De investering in dit glas verdien je dan ook snel terug. Voor de garantie moet de plaatsing wel voldoen aan strenge NEN en NPR normen. De vakbekwame glaszetters van De Huismeesters zijn hier speciaal voor opgeleid.

Speciale glassoorten

Ook voor het plaatsen van speciale glassoorten ben je bij Jeurissen aan het goede adres. Denk hierbij aan draadglas, inbraak-, kogel-, brand-, geluids- of zonwerend glas of veiligheidsglas. Een aantal hiervan vergen speciale expertise of materieel. De Huismeesters heeft dat in ruime mate in eigen huis. Ook zeer grote afmetingen die honderden kilo’s wegen zijn geen probleem.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook