Schilderwerk? De Huismeesters is dé specialist op het gebied van schilderwerk

Schilderwerk in de regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem

Met hoogwaardig schilderwerk verleng je de levensduur van je houten deuren en kozijnen. Bovendien geeft het je pand een verzorgd uiterlijk. Met De Huismeesters ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit. Dat merk je aan de gebruikte materialen, de afwerking, onze service en het vakmanschap van onze schilders.

Binnenschilderwerk in Bemmel

Voor het schilderwerk binnen maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige watergedragen verfproducten. Deze zijn milieuvriendelijk en geurloos. Je hebt dus geen last van een penetrante verfgeur. Onze verf kan letterlijk tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen. Zo blijft het schilderwerk langer mooi en schadevrij.

Over smaak valt niet te twisten. Dat geldt dus ook voor het gebruik van kleuren. Maar smaak is niet het enige dat meetelt bij de keuze van de juiste verfkleuren. Met koele of juiste warme tinten creëer je een bepaalde sfeer. Ben je nog niet zeker van welke kleuren passen bij je interieur? Onze schilders kijken en denken met je mee.

Buitenschilderwerk in de regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem

Zonder een goede bescherming hebben regen, zon en temperatuur vrij spel op je woning of bedrijfspand. Daarom is het essentieel dat het buitenschilderwerk altijd goed is onderhouden. Om dat te verzekeren besteden de schilders van De Huismeesters veel aandacht aan de basis. Voor we beginnen met het daadwerkelijke schilderen controleren we alles op houtrot en andere beschadigingen en reinigen of repareren we de aangetaste plekken. We voorzien het houtwerk van een degelijke onderlaag die er voor zorgt dat weersinvloeden minder kans maken om het schilderwerk aan te tasten. Zo blijft het schilderwerk langer mooi en ben je uiteindelijk voordeliger uit.

Als het weer het toelaat kunnen we het hele jaar door buitenschilderwerk uitvoeren. Sommige verfproducten kunnen tot 5°C worden aangebracht. Ook met lichte regen kunnen we door het gebruik van afdekschermen doorwerken. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van de weersomstandigheden en verloopt het schilderwerk praktisch altijd volgens planning.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.