Interesse in wandafwerking? De Huismeesters is dé specialist in behang en verf!

Wandafwerking in de regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem

Muren vormen een belangrijk onderdeel van het interieur. De kleur, structuur of patroon van de muur is heel bepalend voor de sfeer en uitstraling van de ruimte. De Huismeesters levert diverse soorten wandafwerking.

Schilderen

Wil je een egale kleur op uw muur? Dan is schilderen of sauzen waarschijnlijk de beste optie. De jarenlange ervaring van onze schilders zorgt ervoor dat je wand strak en streeploos oogt. Naast reguliere muurverf kunnen we ook speciale verfsoorten zoals structuurverf of krijtverf aanbrengen.

Diverse soorten behang in de regio Huissen, Bemmel, gendt en Arhnem

Behangen

Met behang kun je alle kanten op. Van praktisch egaal tot bonte patronen, van rustige tinten tot felle contrasten. De mogelijkheden zijn zo groot dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. De adviseurs in onze woonwinkel helpen je met kiezen. De Huismeesters brengt het behang voor je perfect en naadloos aan.

Glasweefselbehang

Heb je een muur die kleine scheuren vertoont of niet egaal genoeg is om over te schilderen? Glasweefselbehang biedt dan uitkomst. Deze zijn in verschillende structuren verkrijgbaar en kunnen in iedere gewenste kleur overschilderd worden. Zo voorkom je de hoge kosten en de overlast van stuken en het resultaat is verbluffend.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.