De werkwijze van De Huismeesters

Onze werkwijze

De kracht van De Huismeesters zit in het grote team van eigen vakbekwame schilders én de uitgebreide dienstverlening. Dit maakt ons extreem flexibel. Je bent altijd verzekerd van een korte doorlooptijd en bij grote projecten kunnen we eenvoudig opschalen. Door de combinatie met een glasservice en projectinrichting zijn we bovendien in staat om een huis of bedrijfspand volledig af te werken, van schilderwerk en glas tot vloerbedekking, raamdecoratie en zonwering.

Juist vanwege deze punten werken we veel voor (semi-)overheden zoals gemeentes, ziekenhuizen en scholen. Ook woningbouwcoöperaties, aannemers én particulieren weten hun weg naar De Huismeesters te vinden.

Eigen mensen, eigen planning

Het team van De Huismeesters bestaat uit eigen medewerkers. Het grote voordeel hiervan is dat wij zelf de planning in de hand hebben. Zodra een schilder aan een project begint, maakt hij het ook in één keer af. Zonder tussendoor werkzaamheden voor andere opdrachtgevers uit te voeren. Dat scheelt aanzienlijk in de doorlooptijd en het beperkt de overlast tot een minimum. Zo weet je altijd vooraf waar je aan toe bent en hoe lang het duurt.

Het grote geheel

Bij grote nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten komt veel meer kijken dan schilderwerk alleen. We werken dan ook nauw samen met de aannemers en projectontwikkelaars. Door onze uitgebreide dienstenpakket kunnen we een geheel opleveren zonder daar andere partijen voor in te moeten schakelen. Denk daarbij aan schilderwerk en glaszetten, maar ook aan vloerbedekking en zonwering. Met name voor grote publieke of bedrijfsgebouwen is dit van toegevoegde waarde.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook